Campingen

Campingen

Våra campingtomter

Vi har 25 campingtomter som passar för husbil, husvagn eller tält.  Det finns eluttag 230V 10A på 10 av platserna. Alla tomter har utsikt mot Vänern som ligger i söderläge. I norra delen finns det träd som ger skugga under soliga dagar.

Uthyrningsrum

För den som inte har eget boende som husvagn, husbil eller annat så finns det ändå möjlighet att bo hos oss. I receptionsbyggnaden finns två rum för uthyrning. Där finns plats för upp till fyra personer i varje rum. Rummen är utrustade med vattenkokare, kylskåp glas och porslin för möjlighet till enklare frukost. Tillgång till duschar, kök och sällskapsrum med TV finns i servicehuset strax intill.

Priser (dygn)

Vi tar inte några förbokningar på campingplats eller rum.
All betalning i svenska kronor (SEK).

Väder

Weather Icon

Service och säkerhet

Servicehuset
På anläggningen har alla våra gäster fri tillgång till vårt servicehus där det finns duschar och toaletter samt sällskapsrum med TV och kök. Vid lämplig väderlek kan man också använda vårt utekök för diskning och matlagning.

Säkerhetsavstånd
Det är viktigt att alla strävar efter att hålla avstånds rekommendationerna med 4 meters fri yta runt hela ekipaget. Det är campinggästens yttersta ansvar att ställa upp sig korrekt så att avstånden hålls. Om avståndet är mindre än 4 meter vid kontroll kan gästen få flytta sitt ekipage så att avståndsrekommendationerna uppfylls.

Gasol
Husvagn/husbil skall ha ett giltigt besiktningsintyg från godkänd myndighet. Detta skall kunna uppvisas vid kontroll.